jmn@andlkft.hu
+36302960056
Keressen bizalommal - Magazgasvágó gép szakértő!

Hogyan válasszunk magasgazvágó gépet?

Magyarország még az azok közé országok közé tartozik, ahol szerencsére nagy számban találhatók művelésre, gondozásra szánt kisebb-nagyobb területek. Ha valaki rendelkezik egy telekkel, vagy nagyobb földterülettel, gondoskodnia kell annak rendszeres karbantartásáról is. Erre a legjobb megoldás, ha rendelkezünk az erre a célra kifejlesztett magasgazvágó géppel.

A magas gazak jelenléte nem csak az elhanyagolt területekre jellemző. Egy erdős területen, vagy egy gyümölcsösben is rendszeresen visszatérő vendég a magasgaz. Ezekre a gazakra jellemző, hogy akár 1 méteresre is megnőhetnek, ezért a terület rendbetételére mindenképpen szakszerű, erre a célra kifejlesztett gépet kell használni.

Az évek óta rendezetlen területen a gaz mellett megjelenhetnek a bokrok, kisebb fák, amit egy fűnyíró vagy egy fűkasza már nem bír el. Emiatt kerültek kifejlesztésre a magasgazvágó gépek, amelyek nem csak a magasra nőtt és vastag szárú gazzal, de a fás szárú növényekkel is könnyedén elbánnak.

A magasgazvágó gépeket rendszeresen használják parkok, közterületek karbantartására is. A közutak mentén található árkok és útszélek rendszeresen karbantartását is ilyen speciális berendezésekkel végzik.
A magasgazvágó gépek számos jó tulajdonsággal rendelkeznek. Ezek a gépek fel vannak készülve a keményebb munkaterületre, nagyfokú teherbírással és jó irányíthatósággal rendelkeznek. Több nagyobb cég kínálatában megtalálhatók a különböző típusú gépek, amelyek között az egyik legmegbízhatóbbak közé tartoznak az AS-Motor professzionális magasgazvágó gépei. A vállalat termékei segítségével ismerjük meg a népszerű típusokat.

Figyeljünk a gondozni kívánt terület méretére!

Ahogy a fűnyírók esetében, itt sem mindegy, hogy milyen méretű területet kívánunk gondozni. Lehet szó egy párszáz négyzetméteres telekről, vagy egy több ezer négyzetméteres földterületről. Az AS-Motor kínálatában elérhető kézi vezetésű magasgazvágók között nagy eltérés van a művelni kívánt területek nagysága között. Amíg az AS-MOTOR AS 73 4T B&S professzionális magasgazvágó 3700 négyzetméter vágására képes óránként, addig például a 84 MULCSMESTER 4T B&S professzionális magasgazvágó már 4300 négyzetmétert tud rendbe tenni mindössze egy óra alatt. Ha valaki a kényelmet és az időtényező lerövidítését együttesen keresi, választhat a felülős modellek közül is. Az AS 900 Enduro felülős magasgazvágó maximális teljesítménye 9000 négyzetméter/óra. Ez a 16 lóerővel rendelkező gép akár másfél méteres gazban is maximális teljesítményt tud nyújtani.

Meredek és lejtős területek!

A magasgazvágók egyik közös jó tulajdonsága, hogy szinte mindegyik képes meredek, vagy nehezen elérhető helyek megfelelő nyírására. Az AS-Motor gépei a 80 centiméteres fűtől kezdve, egészen a másfél méteres fás szárú magas gazig bármit képesek lenyírni. Ha a teljesítmény mellett fontos az is, hogy többféle típusú területen dolgozhassunk vele, nézzük meg a gép leírásában szereplő technikai adatokat. Az enyhén dombos területektől kezdve egészen a meredek hegyoldalakig bármi megtalálható!

Kényelem és extra funkciók!

Ha nem lenne elég az, hogy a magasgazvágóra rá lehet ülni, kényelmesen és hatékonyan dolgozni vele, választhatunk egy másik utat is. Ez pedig nem más, mint a távirányítós magasgazvágó gép. Az AS-Motor egyik terméke, a SHERPA képes arra, hogy 300 méterről egy távirányító segítségével irányítható legyen. Ez nem csak a kényelmi funkció szempontjából érdekes kérdés, hanem ez által a nehezen elérhető, veszélyes területek nyírása is új értelmet nyer.

Magasgazvágás szakértői vagyunk: Segítünk megtalálni a tökéletes magasgazvágó gépet.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk. Céges beszerezések és pályázatok esetén akár 12 órán belül küldünk árajánlatot.

Ha magasgazvágás, akkor kérdezzen először minket.

Ingyenes országos kiszállítás és beüzemelés!

Magasgazvágó gép Budapest
Magasgazvágó gép Balaton
Magasgazvágó gép Eger
Magasgazvágó gép Miskolc
Magasgazvágó gép Debrecen

Szakértőnk elérhetősége!
Kövess Minket Facebookon is!