jmn@andlkft.hu
+36302960056
Keressen bizalommal - Magazgasvágó gép szakértő!

Ismerd meg 2019 legnépszerűbb magasgazvágó gépeit!

A magasgazvágó gépek egytől-egyig speciális terepre készülnek. A gyártó, akinek termékei bemutatásra kerülnek, már hosszú évtizedek óta foglalkozik különleges területekre tervezett gépek és berendezések gyártásával. A folyamatos fejlődés mindig hoz újabb kihívásokat a gyártóknak, amiket szerencsére mindig nagyszerűen megugranak.

Dolgozni, amilyen gyorsan csak lehet.

A mai világban minden ember egyet akar, keveset dolgozni, több pénzért. Létezik azonban, akit legjobban az idő motivál, azaz lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a szükséges munkát. A nagy teljesítményű AS-Motor gépeire jellemző, hogy rövid idő alatt, azaz 1 órán belül képes több ezer négyzetméternyi terület megtisztítására. Vegyünk például egy közép árkategóriában mozgó felülős magasgazvágót, ami nem más, mint az AS 900 Enduro. Ez a gép 9000 négyzetméter nyírására képes, mindössze egy óra alatt.

Az AS-Motor AS 900 Enduro felhasználási területei igazán sokrétűek. Legyen szó magas gazról, bozótról vagy rézsűről, ennek a gépnek nem létezik lehetetlen. A speciálisan kialakított, traktormintázatú kerekei szinte bármilyen terepen gond nélkül közlekednek. Szintén növeli a gép terepképességét, a speciális olajozású motor, a levegő-hűtő rendszer, és a speciális olaj és üzemanyag pumpa. Az AS 900 Enduro technikai adatait megnézve láthatjuk, hogy a 16 lóerős gép vágási szélessége 90 centiméter, az állítható magasság pedig 50 és 90 centiméter között mozog. A gép számára nem okoz problémát a 120 centiméteres gazmagasság sem. Ideális meredek lejtő és egyenetlen talaj gondozására is.

Az újdonságok közé tartozik a távirányítással is működtethető AS-Motor AS 940 Sherpa 4WD RC, amely a nevéből kiindulva szorul némi magyarázatra. Ez a felülős magasgazvágó gép képes arra, hogy 300 méteres távolságból irányítva (emberi vezetés nélkül) is elvégezze a munkát. Ezzel elérhetővé tette a gyártó azt, hogy a veszélyes, emberek számára nehezen megközelíthető helyeken is precíz, de mindenekelőtt biztonságos munkát végezzen a gép. A Sherpa 4WD RC nevében már feltűnhetett az információ, hogy a gép összkerék-meghajtású, tehát könnyen elbánik a rézsű nyírásával, és lejtmenetben is biztonságosan fékezi a gépet. A főkés mellett található keresztkés nem csak vág, hanem mulcsozza is a levágott gazt. A gép számos tartozékkal felszerelhető, így a felhasználási területek száma is növelhető.

A 2019-es újdonságok között több fő tulajdonság is kiemelt szerepet kapott. Ilyen például a kezelő védelme, ahol automatikus sebességkorlátozással kerülhető el a nem kívánt baleset. A másik ilyen lényeges pont volt a gép védelme is, hosszú élettartamának további növelése. A mindent nyíró motorok között a legtöbb gép tengelyei egymástól függetlenítve kerültek kialakításra, ezzel megvédve a tengelyeket az esetleges sérülésektől. Ez nem csak egy extra védelmi funkció, hanem ez által a gép zajszintje is csökken.

Ahol már a kezelő sem „segít”!

Amikor megjelent a távirányítású kezelés fogalma, sejteni lehetett, hogy hamarosan egy olyan robosztus gép kerül kifejlesztésre, amely már közvetlen emberi irányítás nélkül is képes elbánni egy meredek domboldallal. Ez az AS-Motor AS 751 RC nevű gépe. Az alacsony felépítésű gép már közvetlen emberi irányítás nélkül dolgozik, hiszen a kezelője 300 méteres távolságból, egy digitális távirányító segítségével adja le az utasításokat. A vágás mellett a mulcsozás és szárzúzás is a feladati közé tartozik, amellyel értékes tápanyagot juttat a megtisztított talajba. Felépítése az eddigiektől eltérően gumihevederes, ami biztosítja a legkeményebb terepen való helytállást is. Az AS 751 RC használatával mentesíthetjük a kezelőjét a munkavégzéssel járó terhektől, mint például a rázkódás és por.

Magasgazvágás szakértői vagyunk: Segítünk megtalálni a tökéletes magasgazvágó gépet.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk. Céges beszerezések és pályázatok esetén akár 12 órán belül küldünk árajánlatot.

Ha magasgazvágás, akkor kérdezzen először minket.

Ingyenes országos kiszállítás és beüzemelés!

Magasgazvágó gép Budapest
Magasgazvágó gép Balaton
Magasgazvágó gép Eger
Magasgazvágó gép Miskolc
Magasgazvágó gép Debrecen

Szakértőnk elérhetősége!
Kövess Minket Facebookon is!