jmn@andlkft.hu
+36302960056
Keressen bizalommal - Magazgasvágó gép szakértő!

Magasgazvágás meredek helyeken

Alapvetően többféle fűnyírási lehetőséget tudunk megkülönböztetni, és ugyanez a helyzet a gazvágással is. Kisebb, könnyen elérhető sík területekre elegendő lehet a fűkasza is, ha a gaz állapota, és a rendelkezésre álló emberi erőforrás azt lehetővé teszi. Ha azonban a terület meredek, lejtős és gaz mérete nagyobb, mint egy áltagos fűméret, akkor az szinte lehetetlen küldetés. Erre a célra lettek kifejlesztve más megfelelő eszközök és gépek, mint például a magasgazvágó gép, traktor.

A magasgazvágó gépek között a magán, és professzionális felhasználók is megtalálják a számukra megfelelő terméket. A gazvágók között találunk 3 kerekes, vagy akár távirányítással vezethető gépet is. Azt, hogy kinek melyik a legmegfelelőbb termék, több dolog dönti el. Először is pontosítani kell a terület méretét, a terület domborzati viszonyait és az emberi tényezőt is.
A 3 kerekes magasgazvágók a hiedelmekkel ellentétben nem kizárólag sík terepen használhatók. Ezek a négyütemű motorral felszerelt gépek könnyen irányíthatók a kisebb domboldalakon is. Használata könnyű, a vágás mellett mulcsozást is végez, ami táplálja a talajt. A kisebb lejtők mellett, a 3 keresek gazvágó gépek szűk helyekre is ideális választás, kisméretű kialakítása miatt.

Ha olyan terület karbantartására készülünk, ahol már nagyobb jelentősége van a domboknak és akadályoknak, érdemes magasgazvágó traktort választani. A traktorok közös jellemzője, hogy 80 centimétertől kezdve egészen másfél méteres magasságig képesek a gazos, gyomos területet lenyírni.

A kimondottan meredek domboldalakra már érdemes olyan speciális gépet választani, aminek nem jelent kihívást a komolyabb feladat. A felülős, és/vagy távirányítással irányítható gépek már könnyen megbirkóznak olyan meredek vagy nehezen hozzáférhető területekkel, ahol veszélyes lehet az emberi jelenlét. A meredek domboldalakhoz megfelelő tulajdonságokkal rendelkező gépekre jellemző az összkerékhajtás, a speciális kialakítású pumpák, és a beépített differenciálzár.

A meredek dombok miatt a magasgazvágó gépek rendkívül masszívak, önhordó csőváz segíti elő a megfelelő stabilitást. A domboldalak mellett az egyenetlen talaj, bozót és rézsű sem jelent akadályt a traktoroknak. Ami a gépek súlyát és méretét illeti, a külső adottságai megegyeznek egy fűnyíró traktoréval.

Magasgazvágás szakértői vagyunk: Segítünk megtalálni a tökéletes magasgazvágó gépet.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk. Céges beszerezések és pályázatok esetén akár 12 órán belül küldünk árajánlatot.

Ha magasgazvágás, akkor kérdezzen először minket.

Ingyenes országos kiszállítás és beüzemelés!

Magasgazvágó gép Budapest
Magasgazvágó gép Balaton
Magasgazvágó gép Eger
Magasgazvágó gép Miskolc
Magasgazvágó gép Debrecen

Szakértőnk elérhetősége!
Kövess Minket Facebookon is!