funyirasegom@gmail.com
+36204578083
Keressen bizalommal - Fűnyírás, fűkaszálás

Magasgazvágás meredek helyeken

Alapvetően többféle fűnyírási lehetőséget tudunk megkülönböztetni, és ugyanez a helyzet a gazvágással is. Kisebb, könnyen elérhető sík területekre elegendő lehet a fűkasza is, ha a gaz állapota, és a rendelkezésre álló emberi erőforrás azt lehetővé teszi. Ha azonban a terület meredek, lejtős és gaz mérete nagyobb, mint egy áltagos fűméret, akkor az szinte lehetetlen küldetés. Erre a célra lettek kifejlesztve más megfelelő eszközök és gépek, mint például a magasgazvágó gép, traktor.

A magasgazvágó gépek között a magán, és professzionális felhasználók is megtalálják a számukra megfelelő terméket. A gazvágók között találunk 3 kerekes, vagy akár távirányítással vezethető gépet is. Azt, hogy kinek melyik a legmegfelelőbb termék, több dolog dönti el. Először is pontosítani kell a terület méretét, a terület domborzati viszonyait és az emberi tényezőt is.
A 3 kerekes magasgazvágók a hiedelmekkel ellentétben nem kizárólag sík terepen használhatók. Ezek a négyütemű motorral felszerelt gépek könnyen irányíthatók a kisebb domboldalakon is. Használata könnyű, a vágás mellett mulcsozást is végez, ami táplálja a talajt. A kisebb lejtők mellett, a 3 keresek gazvágó gépek szűk helyekre is ideális választás, kisméretű kialakítása miatt.

Ha olyan terület karbantartására készülünk, ahol már nagyobb jelentősége van a domboknak és akadályoknak, érdemes magasgazvágó traktort választani. A traktorok közös jellemzője, hogy 80 centimétertől kezdve egészen másfél méteres magasságig képesek a gazos, gyomos területet lenyírni.

A kimondottan meredek domboldalakra már érdemes olyan speciális gépet választani, aminek nem jelent kihívást a komolyabb feladat. A felülős, és/vagy távirányítással irányítható gépek már könnyen megbirkóznak olyan meredek vagy nehezen hozzáférhető területekkel, ahol veszélyes lehet az emberi jelenlét. A meredek domboldalakhoz megfelelő tulajdonságokkal rendelkező gépekre jellemző az összkerékhajtás, a speciális kialakítású pumpák, és a beépített differenciálzár.

A meredek dombok miatt a magasgazvágó gépek rendkívül masszívak, önhordó csőváz segíti elő a megfelelő stabilitást. A domboldalak mellett az egyenetlen talaj, bozót és rézsű sem jelent akadályt a traktoroknak. Ami a gépek súlyát és méretét illeti, a külső adottságai megegyeznek egy fűnyíró traktoréval.

Magasgazvágás,  fűnyírás, fűkaszálás, fakivágás, tuskómarás, bozótírtás és parlagfűírtás szakértői vagyunk: Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást fűnyírás, bozótírtás és fűkaszálás esetén is.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk. Családi házak kertjeiben fűnyírást, telkeken fűkaszálást, bozótírtást vállalunk. Ipari területeken, napelem parkokban is vállalunk fűnyírást, illetve fűkaszálást.

Ha fűnyírás, fűkaszálás akkor kérdezzen először minket.

Itt dolgozunk elsősorban: Esztergom, Dorog, Tát, Pilismarót, Pilisjászfalu, Nyergesújfalu, Tokod, Kesztölc, Leányvár, Szamár-hegy, Búbánat – Esztergom.

Fűnyírás Esztergom
Fűkaszálás Esztergom
Fűkaszálás Esztergom
Bozótírtás Esztergom
Parlagfűírtás Esztergom
Parlagfűnyírás Esztergom

Fűnyírás Dorog
Fűnyírás Tát
Fűnyírás Tokod
Fűnyírás Pilisjászfalu
Fűnyírás Pilismarót
Fűnyírás Piliscsaba
Fűnyírás Piliscsév
Fűnyírás Leányvár
Fűkaszálás Pilisjászfalu
Fűkaszálás Pilismarót
Fűkaszálás Tát
Fűkaszálás Tokod
Fűkaszálás Nyergesújfalu
Fűkaszálás Dorog

Parlagfű írtás Dorog
Parlagfű írtás Esztergom
Parlagfű írtás Tát
Parlagfű írtás Pilisjászfalu
Parlagfűírtás Piliscsév
Parlagfű írtás Leányvár
Parlagfű írtás Csolnok
Parlagfű írtás Nyergesújfalu
Parlagfű írtás Pilismarót

Fakivágás Esztergom
Fakivágás Dorog
Fakivágás Pilismarót
Fakivágás Tát
Fakivágás Nyergesújfalu

Tuskómarás Esztergom
Tuskómarás Dorog

Bozótírtás Esztergom
Bozótírtás Dorog
Bozótírtás Tát
Bozótírtás Nyergesújfalu

Fűnyíró, fűkaszáló elérhetőségek:

Tel.: +36204578083

E-mail: funyirasegom@gmail.com

Hívjon minket még ma!

Partnerek:
Klíma Székesfehérvár
Gipszkarton szerelés Esztergom
Könyvelő Vecsés
CBD olaj

 

Kövess Minket Facebookon is!